Tankar och funderingar ! | Hästblogg

Hästblogg

Annons

Tankar och funderingar !

Håller ju på att leta ny häst så känns som all min tid går åt på läxor och hästnet haha 🙂 men nu är jag tillbaka och ska börja blogga efter massa tänkande 😉

 

Dagens ridpass ,

Började varma upp han på en stor volt och körde lite tempoväxlingar sedan gick jag över till att göra mindre volter runt fyrkantsspåret och körde även lite flytta , han rörde sig mjuk och fint och lyssnade bra på mina hjälper och känns som de här va första gången vi verkligen lyckats samarbeta på väääääldigt länge! 

efter vi hade varmt upp va det dags att hoppa hade ett litet 50cms räcke på volten så började komma lite i trav och känna att jag hade kontrollen och de inte skulle bli drag kamp men han vandrade fint över och efter vi hoppat två gånger i varje varv så körde vi samma sak i galopp förutom att jag körde även lite tempoväxlingar där ! 🙂

RESULTAT : Super bra! lätt och följsam häst och en stolt ryttare! 😀

 

Maja

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats